akupresurnetocke.si  
POMOč  |  O NAS
"Akupresura - starodavna
               pot do zdravja"
VPIS  |  REGISTRACIJA  |  KOŠARICA
Pogoji nakupa, plačila, dostava in vračilo izdelkov  
 
 

Opravljanje nakupov:

 


Nakup opravite z vnosom željenih videov v košarico ter plačilom z eno od možnih metod (kreditna kartica preko PayPal-a ali Moneta). Pri tem se morate strinjati s pogoji nakupa, ki so zapisani na tej strani.

 

Varovanje podatkov in zasebnost:

 


Upravitelj spletne strani www.akupresurnetocke.si, Boštjan Podvršič s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

 

Vaše podatke bomo uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnih spremembah, o novih storitvah in produktih našega podjetja.

 

Do podatkov o številkah kreditnih kartic upravitelj te strani nima dostopa. Vse transakcije potekajo šifrirano preko visoko varovanega sistema, ki ga omogoča podjetje PayPal.

 

Izjemno razkritje osebnih podatkov:

 


Podatki, ki jih zbira podjetje Boštjan Podvršič s.p., bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali z drugimi državnimi organi za zaščito in uresničevanju zakonitih interesov podjetja Boštjan Podvršič s.p.

 

Vaša privolitev:

 


Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili in pogoji na tej strani.

 

Načini plačila:

 

Uporabnik ima na voljo dva načina za plačilo:

 

1.) Plačilo s kreditno kartico (Mastercard, Visa ali American express)

2.) Plačilo preko mobilnega telefona (MONETA)

 

Plačilo s kreditno kartico preko PayPal-a:

 

Kupca po izbiri tega načina plačila stran preusmeri na PayPalovo stran, kjer kupec vpiše podatke svoje kreditne kartice v za to predvidena polja. Po pritisku na gumb "Agree and continue", kupec potrdi naročilo.

 

Če je transakcija uspešna, se kupec vrne na www.akupresurnetocke.si, kjer se lahko s svojim uporabniškim imenom in geslom vpiše in dostopa do kupljenih posnetkov.

 

Vračilo denarja:

 


Za vsak video ima kupec 60-dnevno garancijo od dneva nakupa. V tem času lahko kupec zahteva kupnino nazaj.

 

O želji po vračilu denarja mora kupec v zgoraj določenem roku 60 dni od nakupa pisno preko kontaktne strani o tem obvestiti ponudnika.

 

Ponudnik vrne kupnino najkasneje v roku 15-ih dni od prejetega pisnega zahtevka. Po vračilu denarja kupec nima več dostopa do video posnetkov.